Maz-Folder 2020

File name : Maz-Folder-2020.pdf

Hvis du printer den ud, så fold papiret på langs, så foto af Maz-solen er på forsiden.

Hvem er vi?

MAZDAZNAN I DANMARK.

  • Støtteforeningen for Mazdaznan i Danmark er en forening hvor vi studerer og videreformidler den gamle Mazdaznanlære på alle tænkelige måder gennem tidsskrifter, bøger, foredrag, kurser, hjemmeside, film mm. Vi vil gerne opbygge kursuscentre, helseklinikker, forskningscentre mm. hvor Mazdaznan’s udviklings- og sundhedslære kan videreformidles, bruges, afprøves og studeres.
  • Vi er i øjeblikket en gruppe som i fællesskab arrangerer møder, har opbygget en hjemmeside og har udgivet en kogebog med hjemmesiden www.VegetariskePerler.dk.
  • Der er forskellige oversættelsesarbejder i gang samt redigering af en stor sangskat og mange øvelser. Vi prøver at se på vores kilder og finde tilbage til så originale tekster som muligt.
  • Vi har en struktur i foreningens organisation med en aktiv støtteforening og et økonomisk fundament gennem Mazdaznan Idealfond. Begge dele non-profit.
  • Vi er derfor meget taknemlige for støtte til dette arbejde gennem medlemskab af Støtteforeningen dansk Mazdaznan.
  • For medlemskab send en mail til Carsten (kasserer) eller Formanden for Mazdaznan.

 

Mazdaznan “mestertanke”

  • Hvordan udvikler vi vor bevidsthed – i krop, sind og ånd ? – Åndedrættet er nøglen til at øge kroppens nervekraft, vække intelligens og de slumrende højere sanser – – Sundhed er kroppens og sindets naturlige tilstand – Mazdaznan er en urgammel og tidløs visdom, som er mere aktuel end nogensinde. Mazdaznan er et afprøvet udviklings- og sundhedssystem, som fremmer: ”Gode tanker – gode ord – gode handlinger”

Nyhedsmail:

Det er nu muligt at tilmelde sig nyhedsmail, selv om du er tilmeldt det gamle system, må du gerne tilmelde dig her. Du kan da selv styre om du vil have flere mails fra Os.
      
 
Vi sender kun nogle få gange om året.
Får du ikke nyhedsmail mere, er det nok fordi, at det er sidste gang vi sendte ud på det gamle system, så må du tilmelde dig her over.

Kontakt

8 + 5 =