Internationalt Mazdaznan sommermøde 2023

Vi inviterer dig hermed hjerteligt til

Internationalt Mazdaznan sommermøde 2023

Søndag den 6. august 2023
til lørdag den 12. august 2023

Hospital/Pyhrn (Ovre Østrig)

Motto: “Mazdaznan lever i den nye tid!
I fred – med venner – i lykke”

“Lad os mødes i bjergene” i hjertet af Østrig , i dette vidunderlige landskab, for at kunne lære og leve den vidunderlige Mazdaznan livsstil sammen – uanset om du har kendt Mazdaznan længe eller ønsker at genopdage det!

Her, i hjertet af Østrig, blandt ligesindede Mazdaznan-venner fra hele verden, vil du tilbringe en vidunderlig, harmonisk og begivenhedsrig uge.

Udover et varieret Mazdaznan-program med åndedræts-, kirtel- og harmoniøvelser, interessante foredrag og mange praktiske anvendelser, er der også planlagt to vandreture i det smukke bjerglandskab.

For at sikre, at denne uge også bliver uforglemmelig for vores børn og unge, vil der være børnepasning og et ungdomsprogram.

Børn og unge (uden egen indkomst) modtager efterfølgende et tilskud på €100 fra Mazdaznan Foundation.

 

Hotel “Freunde der Natur” er beliggende i den lille by Spital am Pyhrn på landet, omgivet af bjerge. http://www.naturfreundehotel.at/

Den lille by Spital am Pyhrn ligger cirka 1,5 time fra Salzburg og den tyske grænse og er nem at nå med bil og tog. Linz Lufthavn Hörsching ligger også kun 1 time væk.

Spital am Pyhrn byder på mange rekreative muligheder såsom vandreture, cykling, klatring og svømning i Gleinkersee, 10 km væk, eller i den indendørs pool. Selve hotellet har et kærligt designet wellness-område og inviterer hele familien til at slappe af. En café/restaurant med udendørs siddepladser byder også på regionale specialiteter.

Mødet begynder søndag den 6. august. 2023 kl 18.00 med middag. Afgang er lørdag den 12. august 2023 efter frokost.

Omkostningerne pr. person består af prisen for værelse og pension (betales til hotellet) og et organisationsgebyr (betales til Mazdaznan Verlag). Børn er fritaget for organisationsgebyret.
6 nætter, 2 vegetariske måltider dagligt, program, vandreture og udflugter; alle værelser med bad og toilet.

Priser:

I et enkelt værelse

I dobbeltværelset

Børn under 6 år

Børn 6 til 9 år

Børn 10 til 15 år

I et 4-sengs værelse sammen med andre

516 €

€444

gratis

€228

€270

€384

 

Prisen for værelset betales på stedet på hotellet. Derudover er der et turistgebyr på €2,20 per person per nat, der skal betales til hotellet; plus 2 €/regning.

Såfremt forbrugerprisindekset stiger over 2 %, forbeholder hotellet sig ret til at foretage en kortsigtet prisregulering i omfanget af indeksstigningsforskellen. Vi holder dig opdateret herom, og du vil blive informeret i god tid inden mødestart.

Organisationsgebyr (kun for voksne):

Organisationsbidraget til dækning af udgifterne er:
Hvis du tilmelder dig inden 31. januar: 25 € (pr. voksen)
hvis du tilmelder dig mellem 1. februar og 30. juni 2023: 50 € (pr. voksen)

Tilmeldingsfrist: 30. juni

Organisationsgebyret forfalder efter tilmelding ved bankoverførsel. Du modtager en faktura på mail. I tilfælde af annullering kan dette beløb ikke refunderes. Hvis mødet aflyses af arrangørerne, refunderes dette beløb fuldt ud.

For bedre planlægning beder vi om tidlig tilmelding!

Billeder og tilmelding her…