Invitation til det internationale Mazdaznan sommermøde 2022

Vi er blevet informeret af seminarhuset om, at der i øjeblikket INGEN restriktioner (maske, distance, test, G) gælder.

Da vi håber, at dette stadig vil gælde i august, er der nu intet i vejen for vores Mazdaznan Sommermøde!

(Da vi ikke ved, hvad fremtiden bringer, skal vi stadig forbeholde os retten til at aflyse mødet, hvis der opstår omstændigheder, hvorunder vi ikke kan afholde mødet. Sådanne omstændigheder kunne f.eks. være: Maskepligt, udelukkelse af personer uden vaccinationsattest, eller lign.. Tegn eventuelt en rejseafbestillingsforsikring til denne eventualitet, som refunderer allerede betalte billetter. I dette tilfælde refunderes det rene deltagergebyr dog 100 %).

Vi inviterer dig hjerteligt til Mazdaznan International Summer Meeting 2022
under mottoet:

Mazdaznan Life Lessons – en holistisk vej til yoga og udvikling

Dette er en uge med ferie, information, inspiration, øvelse og udveksling

fra søndag den 7. – 14. august 2022
i Bad Meinberg, i Teutoburgerskoven

Beliggenhed: Seminar House Shanti, Yogaweg 1, 32805 Horn-Bad Meinberg

Uanset om du har kendt Mazdaznan i lang tid, har opdaget det for første gang eller ønsker at opdage det. Lad dig blive beriget af en uge med velfunderet teori, megen praksis, foredrag, musik, sang og oplevelsen af ​​det forbindende fællesskab. I løbet af denne uge ønsker vi at gøre os bekendt med indholdet af Mazdaznan i den såkaldte kaukasiske yoga og spore dens rødder i Zarathustras persiske Avesta-lære.

Programmet vil omfatte øvelser og foredrag baseret på Mazdaznan livsstil. Øvelsen omfatter bønner, åndedræt, harmoni og kirteløvelser, såvel som panopraktiske og egyptiske stillinger. Eftermiddagene er gratis til individuelle eller gruppeaktiviteter og udflugter.

For eksempel kan natur- og kulturmonumentet Externsteine ​​eller Hermann-monumentet, som ligger kun få kilometer væk, besøges eller vandreture. Er der talere og interesserede blandt deltagerne, kan der også afholdes gratis workshops.

Konferencesproget er hovedsageligt tysk og måske nogle gange engelsk, vi forsøger at sørge for oversættelse organiseret af deltagerne.

Vi forsøger i øjeblikket at tilrettelægge et passende børneprogram. Børn er meget velkomne.

Vi er gæster i Seminarhaus Shanti, som ligger midt i grønne områder, idyllisk i udkanten af ​​den store landlige skovpark Horn-Bad Meinberg, væk fra hverdagen. Det er en del af Tysklands førende yogacenter, der består af et campus med tre store huse, som gennem deres smagfulde indretning udstråler en behagelig og rummelig atmosfære. Smukke seminarlokaler står til vores rådighed.

En stor terrasse samt store enge i direkte tilknytning til huset og træparken Silvaticum beriger vores ophold og kan også bruges til udendørs arrangementer og lange gåture.

Værelserne:

Enkelt-, dobbelt- og firemandsværelserne er venlige og lyst indrettede og har hver sit eget badeværelse på værelset.

Camping i telt:

Der er en teltplads på campus. Alle telt- og campinggæster har adgang til bad og toilet i seminarhuset eller de øvrige bygninger på campus.

Catering:

Køkkenet vil forkæle os med to buffetmåltider (10:00 og 17:30). De fremragende måltider i økologisk kvalitet byder på noget for enhver smag, uanset om du følger en glutenfri, raw food eller vegansk eller lakto-vegetarisk kost.

Drikkevarer:

I løbet af dagen har vi hvirvlet postevand, Grander-vand og osmosevand til rådighed i huset, som du til enhver tid kan fylde på din egen flaske. Medbring venligst din egen flaske.
Du kan også tilberede din egen te.

Generel information

Da de fleste af seminarlokalerne er beklædt med lyst tæppe, må de kun betrædes med sokker og uden mad. Vi beder dig være opmærksom på dette. Tag gerne tykke sokker med.

Vi vil gerne gøre dig opmærksom på, at vi er gæster i yogahuset og beder dig overholde deres regler. Dette inkluderer den stille tid (fra 22.00- 7.30 i selskabslokalerne og gangene). Det anmodes om at bruge biologisk nedbrydelige plejeprodukter. Huset er et frirum for alkohol, tobak, kød og fisk, indtagelse af disse varer er forbudt på stedet.

Kaffe med koffein er tilgængelig i kaffeområdet. WIFI er også tilgængelig der. I modsat fald anmodes det om at undlade elektroniske medier.

En mindre swimmingpool i det tilstødende rehabiliteringscenter og en større swimmingpool (inkl. sauna) i det nærliggende badehus kan benyttes mod betaling.

Ansvar og samtykker:

Du mindes om, at deltagelse i mødet og udførelse af øvelser er på eget ansvar.

Ved tilmelding accepterer du at overholde spillestedets regler.

Ved tilmelding accepterer du, at billeder og/eller videoer af deltagerne taget under arrangementet må laves til offentliggørelse.

Tilmeldingen er bindende ved overførsel af deltagergebyret.

Fortrydelse og annullering:

Skulle mødet blive aflyst af os som arrangør eller af seminarhuset, refunderer vi alle bidrag fuldt ud. I tilfælde af aflysning fra din side efter 15.6.2022 skal vi forbeholde os retten til at opkræve et afbestillingsgebyr på 75,- Euro pr. deltager. Du bør ikke ankomme med symptomer på forkølelse. Ved aflysning på grund af kulde refunderes udgifter til overnatning og forplejning af seminarhuset. Hvis det er nødvendigt, bedes du tegne en rejseafbestillingsforsikring. Vi kan ikke refundere eventuelle rejseomkostninger i tilfælde af en aflysning.

Hvis du kommer fra udlandet, skal du overholde de gældende indrejseregler.

 Ankomst: Link

Med bil:

For nylig er adressen på Seminarhaus Shanti blevet ændret til Yogaweg 1, 32805 Horn-Bad Meinberg . Nogle navigationssystemer kender ikke denne adresse endnu, så indtast venligst den gamle adresse: W ä llenweg 46, 32805 Horn-Bad Meinberg .

Med tog og bus:

Rejs komfortabelt med tog til Horn-Bad Meinberg station og fortsæt derefter med buslinje 782 næsten til vores hoveddør. Du kan stå på ved busstoppestedet “Bahnhof” hver time søndag fra 12:10 til 19:10. Du finder busstoppestedet, når du står af toget og drejer til venstre. Den nærmeste afkørsel til os er stoppestedet “Kurzentrum” cirka 15 minutter senere. Derfra er det 3 minutters gang.
Følg venligst skiltene mod ‘Yoga Vidya’.

Efter det første højresving er Seminarhaus Shanti den første bygning til højre. Tjek venligst ind i receptionen. For aktuelle afgangs- og ankomsttider,
kontakt venligst www.bahn.de eller www.stadtverkehr-detmold.de .

Med fly:

Den nærmeste lufthavn er Paderborn-Lippstadt Lufthavn, som ligger omkring 42 km væk. Derfra er der ca. 45 min. direkte køretid.
En taxatur fra eller til lufthavnen (koster omkring 75 – 100 €.
Du kan booke den her:
Taxi fra Paderborn lufthavn Airportaxi: Telfon 0152 33693773

Alternativt: Lufthavn til Yogazentrum med offentlig transport:

Fra Paderborn lufthavn med bus til Paderborn hovedbanegård, derfra med tog til Horn-Bad Meinberg station. Fortsæt med bus til Bad Meinberg-busstationen eller til spa-centret, gå derefter i retning af de termiske bade og fortsæt i retning af Yoga Vidya-seminarcentret. Alternativt derfra et taxakald, fx 05234/98282.

Med taxa fra togstationen Horn (- Bad Meinberg):

Fra togstationen Horn(-Bad Meinberg) er der cirka fem kilometer til seminarhuset Shanti, som ligger for enden af ​​Bad Meinberg. Vi beder dig bestille en taxa et par dage i forvejen til en tur fra togstationen til seminarhuset.
Måske kan nogle mennesker mødes.
Taxakald fra/til togstationen ca. 12 €:
Prasse 05234 89933;
Blomberger/Henke 05234 9555;
24 timers taxaopkald fra/til togstationen ca. 25 €:
Limberg radiokabiner 05231-4345;
Residenz Taxa 05231-27747;
Detmold førerhuscenter 05231-28066

Tilmelding via denne tilmeldingsformular
eller med: Jens Trautwein, Tlf. 0049 – 721 – 9453144 eller E-mail: 

Priser:
(Mad og overnatning og program. Programmet tilrettelægges frivilligt af deltagere).

Mazdaznan – uge d. 7 – 14 august 2022

Normalpris, hvis betalt senest den 24. juli 2022

Enkeltværelse (voksne og unge fra 16 år) 540 €

Dobbeltværelse (voksne og unge fra 16 år) 425 €

4 soveværelser voksne + teenagere fra 16 år 365 €

Telt (voksne + teenagere fra 16 år) 315 €

Børn (0-2) – €

Børn (3-11) i telt 190 €

Børn (3-11) i 4 BZ 220 €

Børn (3-11) i dobbeltværelse 250 €

Teenagere (12-15) i telt 235 €

Ungdom (12-15) i 4 BZ 270 €

Ungdom (12-15) i dobbeltværelse 310 €

Betaling ved bankoverførsel

Til: Mazdaznan Verlag GmbH
IBAN: DE59 4306 0967 7010 3435 01
BIC: GENODEM1GLS, GLS Bank
Emne: Mazdaznan Sommermøde 2022

Vi ser frem til din deltagelse!

Velsignet være båndet der binder os.