Kære Mazdaznan Ven

Så er der udkommet et Mazdaznan Nyhedsbrev, vi håber du syntes om det.

ALT er godt – alt ER godt – alt er GODT

Kort og godt.. men ved sund udvikling kan alt også hele tiden blive lidt bedre og bedre, så derfor kommer der mere på.

Mazdaznan sammenkomster på Frederiksberg :

 Rathsacksvej 30, 1862 Frederiksberg  De tider er forbi, da vi er flyttet til nye lokaler på

Sankt Knuds Vej 27 a, 1903 Frederiksberg C.

Vi har i efteråret nydt sammenkomsterne i Teosofisk Forenings lokaler. Vi har ikke været ret mange, men det har så givet mulighed for en særlig intimitet og dybde.

Vi har nydt og glædes hver gang over den fantastiske gode, informative og anvendelige hjemmeside. Der kan ikke roses for meget, for det er noget af et mesterværk at få en ny hjemmeside til at køre. Stor cadeau til Carsten vores helt unikke teknik-ildsjæl.

I denne tid med mange slags spændinger i luften, miljøproblemer, flygtningeproblematik, Corona i vækst osv. så valgte vi på vores november møde at have fredstema, hvor Hanne orienterede om
globale initiativer, som er åbne for alle at deltage i. Den 11.11. kl. 11-12 vil der være mange arrangementer med bøn, meditation eller ceremonier, hvor folk beder om fred på jord og beder om at der nu i 11. Time vil blive passet på den vidunderlige planet vi bor på.

Herefter blev fredsemnet fulgt op med oplæsning af en smuk gammel Salaam Aleikum tekst, som du kan se i dette link. Inden oplæsningen strakte vi os godt igennem og satte os godt afspændte klar til at lade freden fylde os af fredsstemningen fra teksten. Imens kikkede vi på det sorte fokuspunkt i cirklens midte. Og med fred indeni gik det dejligt videre med kirtel -, åndedræts -, og harmoni øvelser. Tak til Lisbet og Randi

Derudover gjorde Randi os klogere på denne udfordrende skorpion tid, – med sol og fred i hjerterne kan det kun gå godt 🙂 og da især når aftenen sluttes med en dans.

Risengrød og julemøde

Vi vil lige også annoncere en glædelig begivenhed, idet vi på næste sammenkomst mandag 13. dec. vil fejre julens snarlige komme med mulighed for at nyde vegansk risengrød inden mødet.
Vi spiser kl.: 17:30 og mødet starter kl. 18:30

Tilmelding er nødvendig til Irrenne tlf. 2334 7536 eller mail senest onsdag 8. dec. og grøden koster ca. 60 kr.+ 60 kr. for entre

HELLIG-3-KONGER – er aflyst MAZDAZNAN HELSEDAGE

Fredag 7. januar kl. 18 – søndag 09. kl. 15. – 2022

Giv krop og sind en pause! Lad dig inspirere af denne nutidige livsvisdom fra Oldpersien med gennemprøvede åndedræts- og kirtel øvelser, sang, cirkeldans og afspænding.

At følge naturens rytme og love, at mestre os selv og derved udfolde vores højeste potentiale er kernen i disse visdomsinspirationer, kaldet Mazdaznan: Et persisk ord for ’Den Tanke, der mestrer alt til det gode’.

Oplev hvordan de enkle øvelser, ånding, lyd, bevægelse, rytme og stilhed går op i en højere enhed. Alle kan være med, – og skabe klarhed, nyt mod, fordybelse og livsglæde! Vel mødt.
Undervisere: Irrenne Peier, Randi og Carsten Michaëlis.

Husk Tilmelding til Kullerup Kurser

(Fællesrum: Kursus 750 kr.+ ophold 1210 kr. i alt 1960 kr., – eneværelse + 210 kr.)
(Udeboende: Kursus 750 kr. + ophold 700 kr. i alt 1450)

Kullerup kurser. Kullerup Byvej 2A 5853 Ørbæk

Forårsmøder

Der er møder til foråret på Frederiksberg den anden mandag i måneden

14. februar, 14 marts, 11 april og 9 maj.

 

Betal gerne kontingent

Støtteforeningen har nu sin egen MobilPay: 81976
Kontingent 200 kr. for 2022
MobilePay-nummer:    81976 det tilhører vores
bankkonto: Arb-konto – anfordring     konto: 9860 0000241695  bruges bankoverførelse

 

Sammenlægges med

Vi håber I alle har det godt og har sol i hjerterne.
Vi sender mange gode hilsner til Lene Ravn, der pt. er sygemeldt.

Kærlig hilsen fra Mazdaznan arbejdsgruppen

Carsten, Randi, Irrenne, Lisbet, Anne og Hanne