MAZDAZNAN I DET 2100 ÅRHUNDREDE

Onsdag 06. juli kl. 18 – søndag 10. juli kl. 15 – 2022

Ved at arbejde med Mazdaznan visdoms- og livslære er det muligt at finde metoder, som kan
fremme udviklingen af vores sanser og generelt forbedre vores sundhed. Kroppen er vores
instrument til at opleve og nyde livet med her på jorden, finde ind til vores kerne og indre ro. Desbedre instrumentet er stemt, des større indsigt, erkendelse og livsglæde.
Mazdaznan betyder Mester Tanke – Vi arbejder med unikke kirteløvelser, med åndedrætslære og -øvelser, med kost, ernæring og fordøjelse.

Mazdaznan filosofi tager udgangspunkt i en rejse 11.000 år tilbage i tiden til højdepunkter i ”Ainyahitas Perler” – med højaktuelt bud på vise og kærlige tankers betydning. Zarathustra som levede for 9000 år siden grundlagde den første historisk kendte vegetarforening!

Læren blev bragt til Vesten af dr. Hanish for omkring 100 år siden i den tids sprog og den tids
samfund.

Undervisere: Irrenne Peier, Britta B. Christiansen, Randi Michaëlis, Lene Ravn m.fl.
(kursus 1300 + ophold: 2420 – i alt 3720 kr.)

 

husk at tilmelde dig på “Kullerup Kurser”

Hvordan bevarer vi den livsglade stemning omkring filosofien og livsvisdommen uden at det virker gammeldags og samtidig få formidlet de essentielle åndedrætsøvelser og kropspleje? Alle er velkomne til spændende, opbyggende og muntre dage med foredrag, øvelser, afspænding, sang, cirkeldans og lækker mad efter Mazdaznans kostprincipper.

Overfør venligst beløbet til konto 8401 4203164 helst ugen før kurset – eller betal kontant på kurset. Hvis du ikke deltager i hele kurset, udregner vi en særpris til dig.
Kærlig hilsen, Hanne og Ingolf

Sommerprogram:

Kommer senere:

Er sket:


Mazdaznan – Visdomslære

 

Onsdag 5. juli kl. 18 – søndag 9. juli kl. 16 – 2017

Ved at arbejde med Mazdaznan visdoms- og livslære er det muligt at finde metoder, som kan fremme udviklingen af vores sanser og generelt forbedre vores sundhed. Kroppen er vores instrument til at opleve og nyde livet med her på jorden, finde ind til vores kerne og indre ro. Des bedre instrumentet er stemt, des større indsigt, erkendelse og livsglæde. Mazdaznan betyder Mester Tanke. – Vi arbejder med unikke kirteløvelser, med åndedræts-lære og -øvelser, med kost, ernæring og fordøjelse. Hvordan fungerer kroppen optimalt? Hvordan rummer den på bedste vis sjæl og ånd? Vokaløvelser, sang og cirkeldans stemmer sind og krop, så vi opnår harmoni i en ofte for aktiv hverdag. – Alle er velkomne til spændende, opbyggende og muntre dage med foredrag, øvelser, afspænding, sang, cirkeldans og lækker mad efter Mazdaznans kostprincipper.

Undervisere: Irrenne Peier, Lene Ravn, Britta Christiansen, Solveig Jacobsen, Janni Smerlov, Randi og Carsten Michaëlis. (kursus 1100 + kost og logi: 2200 – i alt 3300 kr.)

 

husk at tilmelde dig på “Kullerup Kurser”

Overfør venligst beløbet til konto 8401 4203164 helst ugen før kurset – eller betal kontant på kurset. Hvis du ikke deltager i hele kurset, udregner vi en særpris til dig.
Kærlig hilsen, Hanne og Ingolf

Sommerprogram:

 

Irrennes program: